Skip to content

Een passend aanbod voor elke klant Delinuts is de specialist op het gebied van noten, pinda's, zuidvruchten en rijstcrackers. Met een groot en divers assortiment, snelle levering en persoonlijke service zorgen we ervoor dat úw klant geniet van de meest smakelijke delicatessen.

Delinuts en noten zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Delinuts is echter veel meer dan alleen noten. Het bedrijf is naast noten namelijk ook dé specialist op het gebied van pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers. Vanuit deze expertise is het assortiment bovendien uitgebreid met diverse aanverwante artikelen. Wat te denken van zaden en pitten, de heerlijkste chocoladeproducten, gedroogd fruit en groente- en fruitchips? Het bedrijf volgt de markttrends op de voet en is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en verpakkingen. Delinuts staat bekend als betrouwbare en deskundige organisatie met een verrassende en gevarieerde productlijn. Van over de hele wereld worden de allerlekkerste producten geïmporteerd, met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Delinuts is gecertificeerd volgens BRC, IFS, UTZ (Chocolade en Hazelnoot) en SKAL. De meer dan 500 kwalitatief hoogwaardige producten uit het vaste assortiment, aangevuld met 1.000 klantspecifieke producten, worden niet alleen aan klanten in Nederland geleverd, maar gaan heel Europa door.

Zowel de opslag, verkoop en de verdere distributie ervan, vindt plaats vanuit het moderne en centraal gelegen pand in Ede. Hier zetten ongeveer dertig medewerkers zich dagelijks in voor een optimale service. Juist deze service maakt het verschil!

Wil jij ook werken met professionele en gepassioneerde collega's met een prachtig assortiment aan producten? Klik dan gauw op onze vacatures!

Vacatures

0 jobs
No open positions.
No open positions matching selected filters.
Job titleWork modelLocationDepartment